
استفاده از اينترنت بدون بهره از وب سايت كاربردي لطفي ندارد. به همين خاطر است كه نميتوان لزوم و ضرورت بهره از چنين مواردي را انكار كرد. از اين روي امروز و در اين مطلب چند تايي از تازهترين ابزارهاي كاربردي وب را براي طراحان وب، دانشجويان و علاقهمندان به علم شيرين رياضي، كاربران حرفهاي دراپباكس و كارآفرينان گردآوري كردهايم.
۱. Viewport Resizer
نخستين وب سايت كاربردي اين هفته را به توسعهدهندگان وب و طراحان فارسيزبان تقديم ميكنيم. اگر شما هم دستي در طراحي صفحات وب داشته باشيد ميدانيد كه اطمينان از صحت نمايش صفحه در اندازههاي مختلف نمايشگر يكي از دغدغههاي اين هنرمندان است. به خصوص اين روزها با گسترش استفاده از انواع گوشيهاي هوشمند تلفن همراه، فبلتها و تبلتها، نمايش درست سايت در اين ابزارهاي نوين بسيار اهميت پيدا كرده است سايت رسپانسيوي همچون نماشا به خوبي اين موضوع را در نظر گرفته است به همين خاطر است كه طراحان وب عموماً از ابزارها و آزمونگرهاي متعددي براي رفع نياز خود بهره ميگيرند. سايتي كه امروز به شما گراميان معرفي ميكنيم قادر است شما را از ابزارهاي مختلف رهايي بخشيده و صرفاً با بهره از Viewport Resizer تمامي نيازمنديهاي خود را رفع و رجوع نماييد.
استفاده از Viewport Resizer گرچه ساده است، در عين حال توانمنديهاي بالايي دارد. به كمك آن ميتواند نماي نهايي سايت خود را در انواع نمايشگرها با وضوح نمايش گوناگون سنجيده و از اشكالات احتمالي اطلاع حاصل كنيد. اين در حالي است كه براي استفاده از اين ابزار كاربردي تنها نياز به يك مرورگر مدرن داريد. ابتدا مرورگر را باز كرده و پس از مراجعه به وب سايت مورد نظر كافي است بوكمارك Viewport Resizer را كه پيشتر ذخيره كردهايد كليك كنيد تا نوار ابزاري شامل تنظيمات دلخواه نمايش داده شود. با انتخاب گزينهي مورد نظر ميتوانيد سايت را در ابعاد و اندازهي تعريفي شده آزمايش كنيد.
۲. SizzlePig
امروزه با گسترش استفاده از ابزارهاي ذخيرهسازي ابري، قابليتهاي تازهاي در اختيار كاربران اين سرويسها قرار گرفته است. از آن جمله ميتوان به وب سايت SizzlePig اشاره كرد كه ميتواند براي تمامي كاربران سرويس دراپباكس مفيد و كاربردي باشد. اين سرويس به شما اجازه ميدهد تصاويري كه در دراپباكس داريد را بدون نياز به هيچ برنامهي خاصي، و به صورت آنلاين تغيير اندازه دهيد اندازه عكس هاي سايت بيتوته را مشاهده كنيد تا متوجه اين موضوع شويد. كافي است پس از عضويت در اين وب سايت حساب كاربري دراپباكس خود را تعريف كرده و به پوشههاي عمومي و خصوصيتان دسترسي پيدا كنيد. حالا لازم است كه پروژهي مربوطه را با تعريف پوشههاي ورودي و خروجي مشخص نماييد. آنگاه SizzlePig به پويش تصاوير پرداخته و تمامي آنها را به همان اندازهي دلخواه شما درميآورد.
جالب اينكه ميتوانيد با يك بار تعريف پروژه، تمامي تصاوير يك پوشه را تغيير اندازه دهيد؛ و ديگر نيازي به باز كردن تك تك فايلها در فتوشاپ (يا برنامههاي نظير آن)، كادره كرده و ذخيره سازي نداريد! حتي SizzlePig به شما اجازه ميدهد فايلهاي خود را همزمان به چندين اندازهي مختلف درآوريد. به همين خاطر ميتوان استفاده از آن را براي افراد پرمشغله و كاربران عجولي كه مايلند در كمترين زمان ممكن به نتيجهي مطلوب برسند توصيه كرد. از اين گذشته، كاربران SizzlePig ميتوانند تعداد پيكسل خروجي، ميزان فشردهسازي و افت كيفيت تصاوير، افزوده شدن پسوند به نام فايل نهايي (نظير اضافه كردن عبارت –small)، فرمت فايل نهايي و كاربريهايي از اين دست را نيز در پروژهي جاري خود تعريف نمايند سايت هاي بسياري با در نظر گرفتن عكس هاي جذاب كاربران خود را جلب مي كنند سايتي همچون webdaran اين اصل را به شما نشان مي دهد.

۳. Symbolab
صحبت از جستجوگر اينترنتي كه به ميان ميآيد همه ياد گوگل ميافتند؛ اما آيا هرگز از خود پرسيدهايد كه جستجوگري براي معادلات علمي نيز وجود دارد؟ خب راستش را بخواهيد رياضيات از هر جهت به گردو ميماند، پوستهي سختي دارد اما وقتي كه پوستش را ميشكنيم با مغزي خوشمزه و مقوي مواجه ميشويم كه طرفداران بسيار دارد. به همين خاطر هر كس كه با مسائل پيچيدهي رياضي سر و كار دارد ميداند كه در عين دشواريهاي پيش رو در آخر حلاوت و شيريني آن را خواهد چشيد. پس اگر شما هم از علاقهمندان به رياضي هستيد يا اينكه تنها دانشجويي بيچارهايد كه به دنبال پاسخهاي خود در دنياي صفر و يك است بهتر است به Symbolab سري بزنيد.
اما Symbolab كه يك موتور جستجوي معنا محور براي معادلات است واقعاً چه كار ميكند؟ زماني كه به صفحهي آغازين اين جستجوگر ميرويد، با ابزارهاي گوناگوني براي تعريف معادلهي خود مواجه ميشويد كه از ابتداييترين تا پيشرفتهترين موارد را شامل ميشود سايت خبرنگاران جوان نيز اين ابزار را معرفي نمود. پس از وارد كردن تعريف رياضي مورد نظر، ميتوانيد كرد عيني آن را بر روي گراف (نمايش هندسي) ملاحظه كرده يا راه حل و نتيجهي صحيح آن را بيابيد. از اين گذشته اطلاعات ارزشمندي از ساير منابع در رابطه با جستجوي خود دريافت خواهيد كرد؛ بدين ترتيب نه تنها مسئلهتان حل شده بلكه چيزهاي زيادي دربارهاش آموختهايد!
۴. How Do They Make Money
شايد شما هم ايدههاي گوناگوني در سر داشته باشيد كه ارزش عملي كردن و پيادهسازي در وب جهان گستر را داشته باشد. پس به عنوان يك خلاق يا كارآفرين بالقوهي آينده لازم است اطلاعات جامع و كاملي از ساير سرويسهاي محبوب اين روزهاي وب بدست آوريد. اگر اين طور است استفاده از وب سايت «آنها چطور پول درميآورند؟» را به شما توصيه ميكنيم.
به كمك اين ابزار و با انتخاب هر يك از سرويسهاي پرطرفدار وب، از دراپباكس خودمان گرفته تا آمازون، اپل، گوگل توئيتر و وردپرس و غيره ميتوانيد اطلاعات گوناگون و قابل فيلتر زيادي دربارهي سياستهاي كاري و نحوهي كسب درآمد آنها بدست آوريد. در صفحه اصلي اين وب سايت كه جلوهي زيبايي دارد، با نشان (لوگوي) هر يك از برندها و سرويسهاي پركاربرد وب مواجه هستيم و با كليك بر روي هر يك، اطلاعات جامع و در عين حال مختصر و مفيدي به دست ميآوريم. براي نمونه سرويسي نظير اسكايپ گرچه برنامهاي رايگان را در اختيار كاربران خود در اقصي نقاط جهان قرار ميدهد، با اين حال با فروش حسابهاي كاربري ويژه و از محل اعضاي جديد كسب درآمد ميكند.
همچنين ميتوانيد با توجه به نياز خود، نتايج را فيلتر كرده و بر اساس دستهبنديهاي تعريف شده شركتها را فهرست نماييد. براي مثال ميتوانيد تمامي كمپانيهاي مشغول در حوزهي رسانههاي اجتماعي را جدا كنيد. دستهبنديها بر اساس نوع خدمات ارائه شده عبارتند از: تجارت الكترونيك، طراحي برنامه، تفريح و سرگرمي، رسانههاي اجتماعي؛ جستجوگرهاي اينترنتي و فعالان در حوزهي سختافزار. از سويي ديگر دستهبنديهاي مربوط به نوع درآمدهاي حاصلهي شركتها نيز عبارتند از: تبليغات و بازاريابي، فروش حق اشتراك و عضويت، فروش داده، فروش حسابهاي ويژه، فروش حق امتياز و ارجاع كاربران.
هر چند كه در حال حاضر تعداد شركتهاي معرفي شده در How Do They Make Money زياد نيست، اما شركت ديجي كالا ميتواند منبع خوبي براي تحقيق و كسب اطلاع سريع از سياستهاي كاري شركتهاي موفق به شمار رود.
:: موضوعات مرتبط:
:: برچسبها:
طراحي سايت, طراحي وب سايت, سئو, ديجيتال ماركتينگ, بازاريابي آنلاين, طراحي سايت تهران, طراحي سايت در تهران, آموزش, آموزش طراحي سايت, بهينه سازي, بهينه سازي موتور جستجو, بهينه سازي وب سايت, طراحي سايت شركتي, طراحي سايت فروشگاهي, طراحي سايت خبري, طراحي سايت پزشكي, طراحي سايت ورزشي, تعرفه سئو سايت, قيمت سئو سايت،